Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Volvo kiegészítők képes leírás - Volvo.tlap.hu
részletek »

Volvo kiegészítők - Volvo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: volvo.tlap.hu » Volvo kiegészítők
Keresés
Találatok száma - 8 db
Autó kartámasz webáruház

Autó kartámasz webáruház

Az online webáruházunkban kapható autó kartámaszok, más néven könyöklők, egyedileg lettek tervezve minden autó típushoz, ezért kényelmesek, megjelenésük esztétikus és beszerelésük egyszerűbb, min az univerzális kartámaszoké. Kivitelezésének köszönhetően pedig jól harmonizálnak az autó belső terével. 2 és 4 funkciós kartámaszok online webáruháza.

Autófóliák

Autófóliák

Cégünk Cégünket a 3M épület fenntartási termékei forgalmazására és a hozzájuk kapcsolódó professzionális szolgáltatások nyújtására hoztuk létre. A 3M vállalat több, mint száz éves kutatói és fejlesztői tapasztalata nekünk és a vevők milliói számára a világon maximális garanciát és megelégedettséget nyújt. Ezek a termékek eddig szinte csak a nagy közületi vásárlóink részére voltak elérhetők, de a jövőben szeretnénk a fokozódó lakossági igényeket is teljes körűen kiszolgálni. A NORTEK Kft. által forgalmazott főbb termék csoportok: Paint Gard karosszériavédő fólia A Paint Gard egy teljesen új karosszériavédő fólia Magyarországon, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően, számos teszt során bizonyította kiemelkedő ellenállóképességét az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV sugárzással és a kőfelverődésekkel szemben. 3M Csúszásgátló öntapadós szalagok Csúszásveszéllyel sajnos bármilyen járó- és munkavégzési felületen találkozhatunk. Ezt a veszélyforrást tudjuk egy hatékony és utólagos módszerrel megszüntetni vevőink nagy megelégedésére. Az Öntapadós szalagok egyaránt ragaszthatók fára, kőre, betonra, akril és üvegfelületre éppúgy, mint fémre és márványra. 3M Szennyfogó szőn

Csomagtértálcák

Csomagtértálcák

Áruházunkról Kereskedelmi rendszerünk kialakításánál ügyeltünk arra, hogy Ön a lehető legegyszerűbb módon tudja megvásárolni a megfelelő csomagtértálcát. Röviden ismertetjük a rendszer használatát: Ha először látogatott el online áruházunkba, akkor a vásárláshoz regisztrálnia kell magát. Ezt a jobb felső területen található 'REGISZTRÁCIÓ' gombbal kezdheti meg. A csillaggal jelölt mezők kitőltése kötelező, hiszen ezek az adatok elengedhetetlenek a vásárláshoz. A regisztráció befejezése után Önnek aktiválnia kell magát, melyet az Önnek küldött e-mail alapján tud megtenni, közvetlenül a regisztrációt követően, de akár később is. Kérjük kövesse az aktivációs e-mail-ben, és a regisztráció végén megjelenő szövegben található útmutatót. Ha mindez sikeresen megtörtént, akkor személyes felhasználói nevével és jelszavával bejelentkezve, vásárolni tud rendszerünkben. Adatvédelem Megrende léskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Kijelentjük, hogy az Ön adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az ado

Olajwebshop

Olajwebshop

Közlekedési kenőanyagok és kapcsolódó termékek (olaj- levegőszűrők, pollen- és üzemanyagszűrők, gyújtógyertyák, valamint adalékok) kereskedésével foglalkozik. Személygépjármű, motorkerékpár, teherautó motorolajok széles választéka közül lehet válogatni, valamint olaj, benzin, dízel és hűtőrendszer olajadalékok is elérhetőek. Gyorsan és egyszerűen lehet rendelni, fizetés pedig bakkártyával is lehetséges. Az futárszolgálat országosan működik, így bárhova kiszállítják a kívánt terméket! A szállítás 20.000ft alatt díjköteles, felette ingyenes.

PaintGard

PaintGard

A PaintGard a kőfelverődés elleni fóliák egy teljesen új generációja, amely eddig ismeretlen távlatokat nyitott a meg a karosszéria-védelem területén. Gondolt már arra, hogy szeretné megvédeni autója vagy motorja karosszériáját az útról felpattanó kövektől, törmelékektől, a faágak karcolásaitól, és a rovarok által okozott károktól, azonban nem nyerte el tetszését a jármű esztétikáját elcsúfító, az eredeti színárnyalattól teljesen elütő vastag fólia, vagy a műbőrből készült karosszériavédő-bevonat. Akkor önnek a Paint Gard az ideális megoldás, amely tökéletesen átlátszó, és szinte teljesen észrevehetetlen marad, így nem változtat autója eredeti látványán. A Paint Gard egy teljesen új karosszériavédő fólia Magyarországon, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően, számos teszt során bizonyította kiemelkedő ellenállóképességét az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV sugárzással és a kőfelverődésekkel szemben.

Stockstyle Kft.

Stockstyle Kft.

Vonóhorgok és elektromos csatlakoztatóegységek legszélesebb választéka. A vonóhorog webáruház üzemeltetője, a Stock-Style Kft. a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot. A website használata közben - az Adatvédelmi Törvény (1992. évi LXIII. Tv.) előírásainak megfelelően jár el. * A regisztrációs adatok kizárólag a rendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomonkövethetőségét szolgálják. A vásárló adatai közül a szállítás teljesítéséhez szükségeseket a Stock-Style Kft. átadja a szállitmányozónak (futárszolgálatnak, Postának) akik az adatvédelmi nyilatkozatukban foglaltaknak megfelelően szigorúan bizalmasan kezelik azokat, betartva az összes vonatkozó törvényi előírást. Az alvállalkozók az átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. * A regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat fentieken kívül a cégünk semmilyen harmadik féllel nem osztja meg. * A vonóhorog webáruház regisztrált felhasználói személyes adataikat azok pontosságának és biztonságának megőrzéséhez bármikor megváltoztathatják, frissíthetik a website-on történt bejelentk

Tetőboxok

Tetőboxok

Válasszon a Tetőbox Shop kínálatában található Thule, CAM, CRUZ, Automaxi, Kami termékekből. Találja meg az Ön autójára megfelelő csomagtartót, tetőboxot vagy kerékpártartót. Thule márkájú termékek széles választékban raktárkészletről!

THULE Budaörs

THULE Budaörs

Cégünk Thule Sweden termékek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Tetőcsomagtartó minden autótípushoz; tetőbox, hogy kibővítse autója csomagterét; kerékpártartó, síléctartó, kenutartó, kajaktartó és szörftartó, hogy a szabadidő aktívan teljen. Ezekhez nyújt segítséget a Thule Tetőcsomagtartó, Thule kerékpártartó, Thule tetőbox és hólánc.

Tuti menü